Nos, szenteste van. Kivételesen elég békésen telik eddig, és már túljutottunk a kritikus pontokon, ahol borulhat a bili, mint például a fadíszítés. Ezen kivül anya azt is kitalálta, h szóljon karácsonyi zene, és van valami karácsonyi cd-je, de azt a "stille nacht" első soránál hatalmas sebességgel kikapcsoltam. Mindennek van határa, a klasszikus karácsonyi dalok, ráadásul német nyelven pedig rég túlmennek ezen. Apa is el volt érzékenyülve, vagy én nem tudom mit erőltetik az egészet, de apa full hangerőn végignézetett velem egy roppant giccses powerpoint-os cuccot, mely arról szólt, hogy mennyi minden van a szívünkben, csak ki kell bontani, mint az ajándékokat, na ennek hallgatása közben (ja mert hozzá karácsonyi zörej ment, polifónikus csengőhang szinten) éreztem azt, h kurva sokat teszek a családi békéért, hogy ezt én kibírom, meg hogy hamarosan vér fog folyni a fülemből, de nem folyt, viszont be van dugulva azóta is a jobb, és időnként pulzál meg pattog.
Rejtélyek is vannak, ez pedig a lakásban immár 2 napja uralkodó szag, illetve illat. Senki nem tudja honnan jön, leginkább a tesóm és az én szobám környékén lehet érezni, de nincs ilyen illatú tusfürdőnk, samponunk, wc-illatosítónk, fogkrémünk, babapopsitörlőkendőnk és avon katalógusok illatosított oldalaival sem törölgettük le gondosan a falakat karácsonyra való tekintettel. Már mindenkit nagyon zavar, egyébként kb folyékony szappan szag, apa szerint vanilíás, tesóm szerint belőlem jön, anya meg csak vigyorog tétlenül. Egyébként lehet, h télleg belőlem jön, mert én mindig érzem, bár a többiek is mindig érzik (most épp nagyon pattog a fülem, jaj)
Szóval ez van, kétségkivül nyugodt esténk van, aminél több nem is kell, főként ha figyelembe vesszük az eddigi tapasztalatokat, de azt azért még hadd említsem meg, hogy gyűlölöm a karácsonnyal kapcsolatos kérdéseket, és nagyon fel tudnak húzni, főként azok, melyekben az "aji" szó is szerepel ;)

a karácsonyban ez viszont jó, a jó öreg:D

Szerző: fecolany  2007.12.24. 20:37 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr225634240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása