Kicsit szégyellem magam tegnapi bejegyzésemért, túl negatív lett, és amúgy sem volt olyan rossz az a nap. Na jó, amikor írtam, akkor még igen, de utána rizsánál voltam a kúton, fél7 felé megérkezett kisbodnár is műszakváltás formájában, aztán rizsával elnéztünk egy szódára monyiba, ahol megjelent még pötyi, tünci, helga és anna is, meg ami alapból mindig emeli a hangulatot: az új szövet az üléseken. Mindenki imádja, nagyon szép, egyre szívesebben megy oda az ember :) Rizsával maratoni szódapartit tartottunk majdnem, ez annyit tesz, h rizsa kitalálta, h szódázzunk el 1000 forintot, ennek jelentőségéhez tudni kell, h 10 ft/deci áron adják, így 5 litert kellett volna meginnunk fejenként. Hát sajnos tegnap este ez nem jött össze, de hazafelé megbeszéltük, h egyszer majd megejtjük, kérdezem tőle, h "és 5 litert kell télleg meginnunk?" rizsa aszongya "hát, az elfogadhatónak tűnik" Most lassan továbbállok munkába, 6tól 10ig vár a tesco, remélem még nem jöttem ki a gyakorlatból az elmúlt 3 napban, meg azért az se lenne rossz, h ha nem lennének sokan, bár estefelé már talán nem.
Szerző: fecolany  2006.08.13. 16:58 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr245634081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabocs 2006.08.14. 08:01:49

Szodaparti :)) Ez nagyon vicces:) Most elgondolkodtam azon, hogy ittan-e mar valaha is meg egy nap alatt 5 liter folyadekot...de asszem meg soha. Hajra Feco, en szurkolok nektek.

Fecó 2006.08.14. 23:36:50

köszi gabócs, bár én nagyon félek, h meg tudok-e felelni a követelméyneknek, ha sörről lenne szó nem félnék (annyira), na de így....:)
süti beállítások módosítása