Itthon vagyok kanizsán. Ennek örülök is meg nem is, mert például - és most nyálas leszek- itt színesebbek a színek, és fényesebb a nap, de télleg, másrészt ezzel iszonyat veszélybe került a keddi vizsgám, ugyanis nem nagyon visz rá a lélek, h kinyissam a könyvet. Amit eddig itthon tanultam ma, az összefoglalható annyiban, h barátok közt és fábry show. Ráadásul holnap este meg elmegyek bebaszni találkozom a többiekkel a városban, és szolidan elteázgatunk, szóval az az idő is kiesik, úgyhogy szombaton erősnek kell lennem és délután 5kor felülnöm a 16:56os vonatra (56os, mint a kisbodnár papája, ez nálunk szállóige), és nem leszállnom róla fonyódon példának okáért.
Most pedig, a terápia első lépéseként, megpróbálok tanulni egy kicsit, bár biztos jobban menne, ha lenne hozzá egy kis amfetamin (spontán utalás a barátok köztre ismét, ahogy a címben is, érzed?:) na jó, szánalmas vagyok)
Szerző: fecolany  2007.05.31. 23:18 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr845634184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása