Beszámolok hetemről, bár gondolom kurvára nem érdekel senkit:) ezért rövid is leszek. Katának lehet, h ismerős lesz egy-két dolog, mert írtam neki emailt a minap. Szóval hétvégén voltunk nagyszabású anna-bálon, ami az anna szülinapját takarja a serpa teljes területén, mintegy legalább 50-60 emberrel becsléseim szerint. Nagyon kellemes kis összejövetel volt, ittam tequilát és portoricot is, ez utóbbit szerencsésen túl is éltem, de majdnem nem:) A tünci meg a jucus meg rajtakaptak a női wc-ben egy izélő párt, tök jó:) Tünci meg a jucus nálunk vendégeskedtek egyébként, és szerencsére végül nászi ágyat is sikerült biztosítanunk nekik, leszbikus szüleimnek,
 de voltak bonyodalmak, mert a fanniék elfoglalták az eredetileg kigondoltat:)  Azon röhögtek egyébként vendégeink négyen, h felkeltek vasárnap reggel és egyetlen elvis lakónak sem volt híre-hamva, szóval átvették az uralmat:) Én magam délután fél4 felé értem haza, nem is kell mondanom honnan, igen odavagyok érte (daniel, a gyengébbek kedvéért), de ebbe a témába nem mennék bele mélyebben:)
Kaptunk hivatalos levelet a héten, meg a lépcsőházba is ki van ragasztva, h nov. 27-től megkezdik társasházunk baross tér felőli homlokzatának felújítását, és hogy az állványozási munkálatok ugye elkezdődnek nov. 27-én, és h a felújítás minden nap reggel 7től este hatig tart, azalatt megkérik a kedves lakókat, h a redőnyöket tartsák lehúzva:) Nos, természetesen nem kezdődtek el a munkálatok időben, pedig én minden reggel azt várom, azonban minden kétséget kizáróan valami lesz, mivel ma estére idehordták már az állványnak valót, ami pedig minket, a társasház baross tér felőli homlokzatán ablakkal rendelkezőket lázas izgalommal tölt el. Meg nekünk ráadásul redőnyünk sincs, ami azt jelenti, h a munkások velünk egy szintben fognak mozogni napi majdnem 12 órán keresztül, mintegy belefolyva életünkbe:) nagyon vicces lesz szerintem, igen várom. Rocky megkérdezte a munkahelyén, mivel az építőiparban dolgozik, h egy ilyen felújítás mennyi ideig tart, a válasz az volt, h 2-3 hónap, de most tél van, úgyhogy több. Ami aggaszt a dologban, h ha ideépítik a vasbeton állványukat, akkor lehet, h szegény kimerült internetlopó antennánk már nem tud csatlakozni semmihez a levegőben, de éva azt mondta, h akkor kiköti a munkások farkára; rockyval mi nagyon örültünk, h vizuális típusok vagyunk:) Másrészt a zálogházas néni már volt itt 2 napja, h írjam alá neki, h az állvány őrzése éjszaka legyen és ne nappal, mert a betörők milyen könnyen bejutnak így az ablakokon, és neki többszáz millió ft értékű aranya van, és mi lesz vele ha azt ellopják; természetesen aláírtam (mindent aláírok, a fölöttünk lakó zavarodott, alkoholista nőnek is aláírtam múltkor, h igazolom, h normális életet él, azóta nincs határ) egyrészt együttérzésből, másrészt mert én magam sem szeretnék arra kelni egy hajnali órán, h ablaküveg hull az arcomba és egy símaszkos alak tapos éppen a fejemen, bejutáson buzgálkodva:)
na megyek enni, egyelőre még úgy, h nem kell a konyhából integetni a munkásoknak:) Meg az ablaknál öltözésről is le kell szokni, nem az én, hanem a munkások érdekében, egy kabalatest látványa sokakat megdöbbentene...
Szerző: fecolany  2007.11.29. 17:46 11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr445634234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rori 2007.11.30. 01:00:03

elég, ha D. belemegy mélyebben a témába....

fecó 2007.11.30. 19:46:14

te is tudod, h ez sosem ilyen egyszerű :)

tünce 2007.12.01. 11:37:35

sajnos azt egyetlen lelkes blogolvasó sem tudja (honnan is tudhatná) hogy miért vagyunk leszbikusok és főként a szüleid, mert ezt valahogy elfelejtetted annak (pécsi kiruccanásod) idején megjelentetni a blogodban... de már mindegy. csak ennyit szerettem volna

megint tünci 2007.12.01. 11:45:16

mármint nem csak erről a konkrét példáról van szó persze, hanem az egész útról úgy ahogy van. ez kicsit rosszul esett minden pécsi barátodnak. na. most már legalább van nyoma, hogy ott jártál. :)

78370 2007.12.03. 21:37:28

milyen kellemes az évike humora

78370 2007.12.03. 21:38:47

és egyébént ki fasz ez a gyerek, akit akkor látok, amikor kommentet írok?!ez az sms író, söröző

polli 2007.12.04. 22:24:35

ja azt en hagytam ott katam, veletlen. melyik hasonlit jobban a fecora? :)

k o k i 2007.12.05. 18:04:13

Sokat írsz Fecó! Írj kevesebbet! Vagy van egy jobb ötletem: kéne egy kereső, amivel konkrétan szavakra, nevekre lehet rákeresni a blogodban. Beírnám, hogy Koki (vagy inkább alteresen: koki) és amit kidob, azt a mondatot, valamint az előtte és utánalévőt elolvasnám. Persze az is érdekel, hogy mi van veled...csak nem tudom kit.

k o k i 2007.12.05. 18:04:24

Sokat írsz Fecó! Írj kevesebbet! Vagy van egy jobb ötletem: kéne egy kereső, amivel konkrétan szavakra, nevekre lehet rákeresni a blogodban. Beírnám, hogy Koki (vagy inkább alteresen: koki) és amit kidob, azt a mondatot, valamint az előtte és utánalévőt elolvasnám. Persze az is érdekel, hogy mi van veled...csak nem tudom kit.

k o k i 2007.12.05. 18:05:19

Nem, véletlenül küldtem el kétszer, semmilyen többletjelentés nincs. Csak véletlen.

fecó 2007.12.05. 19:33:51

koki, humorod megédesíti ezt a ki-bebaszottul szar napot. Nem, ennek sincs többletjelentése (vagy van már nem tudom, bár nem vagyok többletjelentéses kedvemben)
süti beállítások módosítása