Ezek az igazán jó napok itthon. Városnaptya van, zalaiasan megmondom. Ma délután 5 órára ragadtam ott a forgatag különböző helyszínein. Ha majd gazdag leszek, és lesz egy lakásom a sagrada familiára néző ablakokkal, akkor is mindig ez lesz az otthonom. (És főként azért, mert valójában sosem lesz lakásom a sagrada familiára néző ablakokkal) Fannival voltunk a bazárban, ahol nagy mennyiségben vásároltunk, és láss csodát, nemcsak magunknak, hanem speciel az évikének, a rockynak és a zsófinak találtunk rendkívüli dolgokat;) Vettem magamnak egy fülbevalót, csúcsszupi, igényes remekmű. Meg adtam vért a giant big vöröskereszt kamionban, és közben láttam az ablakból ahogy a fanni rám várakozik különböző pozicíókban. Aztán bementünk a batthyányba, mert 28 órás foci van, de minket igazából a múlt érdekelt, például megnéztük a tablót, és megállapítottuk, hogy a tokának régen kicsi volt a feje. Meg új a kávéautomata, 80 forint a legolcsóbb eszpresszó tejjelcukorral, de ezért ad bele pálcikát is, meg zaccot, ellenben cukrot tuti nem. Aztán végigmentünk a tanári folyosón, bár az elején megtorpantunk némi fényképezésre (és most az évike fogja be a fülét) annál a lépcsőnél, amin annak idején az évike leesett, fanni felvette évike egykori érkezési helyzetét, térdeit maga alá húzta, felsőtestét hátrahajtotta, és most ez a telefonom háttere. Magát az esést mégsem kérhettem, hogy reprodukálja, mert például ahhoz kellene egy hátizsák az ember hátára, hogy legyen mi felcsússzon a feje alá, meg nem túl kellemes még akkor sem gondolom, ha az ember maga alá gyűrődött térdekkel, vízszintes felsőtesttel lesiklik 12 lépcsőfokon, úgy hogy a feje mindegyiken pattan egyet:D (szünet, röhög, a szerk.)
Ezek után végigmentünk a tanári folyosón, a sóhajok hídján és az egykori osztályba is betértünk, ahol jelenleg a 9.B foglal helyet, biztos jó arcok, mert nincs tokio hoteles poszterük, viszont spongyabob az van (modernizálódott az osztály, náluk már nincs poszter-tilalom, és valószínűleg nekik nem mondja azt az osztályfőnök, hogy " szedjétek le a falról azt, meg azt, meg azt a négert, meg azt a csoportot is") és ki vannak rakva a falra az aranyköpéseik, hello:) Sok minden más lett, de a sötétítő függönyök még mindig ugyanazok, amiket mi a betlehemi játékban a háromkirályok palástjának használtunk..
28 órás focit szemlélve megtaláltuk a tokát, a szilast meg a bodit is, aztán a fanni termést gyűjtött a fák alól, és kimentünk -mint mindig- a pizzakertbe. Örök beidegződés, nem is hiszem, hogy valamelyikünk egyáltalán képes lenne rögtön nem-a-pizzakertbe menni a batthyány-ból kijöve, másfelé nem is lehet tán:) Hazafelé meg véletlenül megláttam az atest, a marcit meg a mikit a robinson kiülős részén sörözgetni, az 5kor kezdődő 5 éves osztálytalálkozójukra alapoztak nagy boldogan. Ates és marci zakóban jöttek, hogy nagyobb eséllyel kéredzkedhessenek be az osztálytalálkozójuk után az ugyanott, csak egy szinttel feljebb lévő lakodalomba. Ottragadtam velük egy félórára, közben stíröltük a csajokat, a kocsikat, motorokat, minden volt. Marcinak van ehhez menő napszemüvege, ates meg már becsiccsentett, úgyhogy ő is kemény volt, a miki meg alapból kemény:)
Eddig ennyi a városnapja, de megyek vissza 7re, az egykori cé1 előtt találkozom kokival meg fannival. El lehet dönteni, hogy véletlen egybeesés-e csupán, hogy ugyanebben az időpontban ugyanott egy mark koncert kezdődik :P
(igen)

 

Szerző: fecolany  2008.04.26. 16:59 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr105634263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katarzyna 2008.04.30. 14:40:11

Mrs. Manson:) őszintén szeretném, ha megosztanád velünk mi minden történt még városnapján.Konkrétan miután hazaértél:)

ceva 2008.05.03. 09:36:00

Köszönöm a megemlékezést hősies balesetemről (akkor is a Pizzakertbe tartottunk..nem hiába - minden út a Pizzakertbe vezet). Azóta már láttam a képet is, a hátizsákot hiányoltam, de amúgy nagyon élethű, Fannin látszik, hogy teljes beleéléssel csinálta.
süti beállítások módosítása