Eljött az a pillanat, amikor a több hónapi tengés-lengés után vennem kell egy nagy levegőt, mert
a) szakdolgozatot kell írnom, melyhez források csak és kizárólag angol nyelven vannak, legjobb lenne jövő hét végére befejezni, hogy vizsgaidőszakban nyugodtan tanulhassak, (erre az esély: nulla, nagyon nagy nulla)
b) vizsgaidőszak, melynek a fele sem tréfa, mert ha most valami nem lesz meg, és teszem azt márciusban, vizsgakurzus keretében sem lesz meg, akkor az egy teljes évvel későbbi diplomázást jelent, (és mondjuk max 2-3 tárgyat hagyhatok vizsgakurzusra, a három már nagyon max. És 14 tárgyam van)
c) és természetesen most vagyok kiábrándító, sőt mi több kétségbeejtő anyagi helyzetben is, tartozásaim szerteágazóak és erre mi más kínálhatna megoldást, mint némi munkavégzés, ezért mintegy egy órája vállaltam el egy könyvesbolti eladói állást (hello hábé, a nyomodba léptem), hetente kétszer-háromszor kell menni, napi 9 óra
d) egyéb luxusidőtöltéseket is szeretnék, mint pl találkozás barátokkal és petivel, illetőleg alvás.

Szóval sűrű programom lesz a jövőben, némi visszaesés is várható a blog-írás szempontjából, bár az lesz a probléma, hogy nem tudok fontossági sorrendet állítani, illetve tudok, csak nem racionálisat, mert nyilván munkába elmegyek, mert elvállaltam, és aztán minden bizonnyal a d) pont végrehajtása következik, és megint itt leszek majd 100 uv-val meg egy félkész szakdolgozattal egy héttel a leadási határidő előtt. És az a legrosszabb, hogy ez tényleg így lesz, és így, hogy előre tudom, sem fogok tenni ellene semmit, legfeljebb egy napig vagyok hosszútávon elszánt.
Most kurvára szeretném, hogy elüssön egy kocsi, és 2 hónapra kómába kerüljek, aztán mikor felébredek, derüljön ki, hogy megnyertem a lottóötöst, és megvenném minden vizsgámat, a szakdolgozatot pedig megíratnám a konzulensemmel, a többit -becsszó- jótékony célra fordítanám. (de azért egy két-háromhetes spanyol körutazás, hosszú barcelonai kitérővel még beleférne, ugye?)

Szerző: fecolany  2008.11.24. 14:51 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr555634329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ceva 2008.11.24. 19:16:04

ha elviszed az egész d pontot barcelonába akkor főleg:D

47039 2008.11.24. 19:21:29

természetesen, és akkor még jótékonykodásnak is minősülhet, ki van ez találva :)

47039 2008.11.24. 19:26:42

szóval üssetek el egy kocsival, és kómám ideje alatt lottózzatok szorgosan a nevemben
süti beállítások módosítása