Időnként el szokott kapni a vágy, hogy beleolvassak a régi naplóimba, a klasszikusokba, amiket a szekrény mélyén őrizgetek. Bárcsak ne kapna. Rettenetes. Annyira szívesen visszamennék a kamaszkoromba és mondjuk úgy 14 éves koromtól 17 éves koromig minden nap felpofoznám magam, hogy "ne égessé már te idióta". Mindig úgy szoktam visszaolvasni ("mindig", eddig kb ötször vetemedtem erre), hogy megnézem mi történt 4-5-6-7 évvel ezelőtt azon a napon, ami éppen van, úgyhogy most a szilveszteri eseményeket olvasgattam, és rá kellett jönnöm, hogy életem első 3 bulis szilveszterét kiskanizsán töltöttem, nem direkt.

1999-ben a bandiéknál volt szűk körű házibuli, első üvegezés (de ekkor még kiszálltam a játékból amint csókolóznom kellett volna valakivel), első korty hivatalos pezsgő, amúgy no alkohol, de a fiúk petárdáztak, ami engem mélyen megrendített (a mai napig félek a petárdáktól egyébként), és még arra emlékszem, hogy felelsz vagy merszet játszottunk, és én egyszer mertem inkább, és az volt a feladatom, hogy valami literes üveggel maszturbálást imitáljak, ami engem szintén mélyen megrendített (a mai napig félek a felelsz vagy mersztől egyébként :P), és abszolút elzárkóztam a feladattól. Ahogy észreveszem mindig csak addig volt nagy a szám, amíg nem kellett csinálni valamit.
Megtudtam továbbá a naplómból, hogy 2000. január 1-jén a Z+ sikerlistáján hetedik helyezett volt a Five, erre gondolom mindenki nagyon kíváncsi volt így lassan 9 év távlatából, és még az is kiderült, hogy az első pedig ganxsta zolee. Tudom, hogy most nagyon beégetem magam, de szó szerint idézném: "Igaz lehet a feltevés, hogy 2000-ben világvége lesz, mivel az, hogy a ganxsta van az első helyen, az katasztrófa, és ráadásul a Five csak a hetedik! Sírva fakadtam. Nem tudom elképzelni, hogy valaki még csak elméletben is, de jobb legyen, mint a Five." Ezek után hadd tegyem fel a kérdést: Mért nem püfölt valaki agyon egy hólapáttal?!
Aztán még január harmadikáról emelnék ki egy részletet: "Sulibamenet kiderült, hogy a réka szerelmes a tibibe, de aztán délután kiderült, hogy mégse." Hát így megy ez 14éveséknél :D 

2000 szilveszterén a kiskanizsai általános iskolában tartott bulin (a kiskanizsai általános iskola a mai napig elkísér, ő szolgáltatja a sátrat a fesztiválozásaimhoz) pedig szerelmet vallottam annak a fiúnak, akibe akkor már több, mint egy éve "szerelmes" voltam, csak akkor még azt hittem, hogy a szerelem valami olyasmi, hogy ha rád néz egy fiú, akivel még soha nem beszéltél, az feljogosít téged arra, hogy onnantól kezdve mindenhová kövesd. Pedig nem. Meg is mondta, hogy szerinte állítsam le magam. El is mentem sírni a wc-be:) Szóval iszonyat mély érzelmek és kínzó fájdalom, így köszöntöttem 2001-et.
(A kulisszák mögül jelentjük, hogy a fiúval tavaly ősszel találkoztam egy buliban pesten, és azt mondta, hogy így ennyi év után már bevallhatja, hogy azonnal megbánta, hogy akkor szilveszterkor nemet mondott, mert igazán megpróbálhattuk volna. Mondtam neki, hogy jókor szólsz. Egyébként nagyon jól esett)

2001 szilveszterét a mai napig emlegeti a család, mert az volt az a szilveszter, mikor apa lement a főnökével (aki garázs-szomszéd is) a garázsba iszogatni, és délután háromkor(!) úgy ért fel, hogy menni nem bírt, csak faltól-falig, és állítom, hogy se előtte, se azóta nem láttam apámat annyira részegnek. Kb fél órán keresztül még nyomta a szöveget (=artikulálatlanul vigyorgott vörös szemekkel), majd elment wc-re, amire ráült, ezzel párhuzamosan pedig a pont fejmagasságban lévő kiscsapba hányt. Alkalmanként rázendített egy nótára, esetleg nekem kiabált, hogy vigyek be neki takarót, mert fázik, viszont megmozdulni nem tud. Én tényleg vittem volna, de anya határozottan megtiltotta, ahogy azt is, hogy eltakarítsam a hányást apa helyett, és olyanokat kiabált apának, hogy "edd meg, amit főztél!" Mikor este indultam a buliba, apa még mindig a wc-n volt, úgyhogy a szomszéd györgyinénihez kéretőztem át, mert már nagyon kellett pisilni:)
Amúgy a buli maga a bandiék mamájának házában volt, a kanizsai repper-társadalom krémjével, meg bóftomi barátaival, és ekkor kóstoltatta meg velem a bandi a zipfer nevű sört. Azóta minden szilveszterkor veszek egy üveg zipfert és 2 doboz piros gauloises-t, a "szilveszterkor mindenből a legjobbat" jegyében. Aktuális szerelmem pedig a gaga volt, aki haza akart vinni kocsival hajnali 3-kor, aminek én határtalanul örültem, még a kocsiban tartózkodó rosszarcú férfiak sem zavartak, meg a gagáról elterjedt "alaptalan" pletyka sem, miszerint hogy röptében a legyet is, ám a bandi megint ott volt, ahol lennie kellett, így maradtam a buliban szomorúan, de legalább ártatlanul :)

2002 szilveszterén, mikor kirittyentve vonultam át évikéékhez a citromsárga topomban (!, igen, kilógott a hasam, bazeg) még fogalmam sem volt róla, hogy legenda születik, vagy mondhatnám hogy történelmet írunk. Évike-buliiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Sose voltak olyan jó szilveszterek, mint a 2002-es, 2003-as az évikééknél, szólt a jump around meg a ketchup song, illetve mentek a nagy összekapaszkodások kör alakban az azért vannak a jóbarátokra, és a kollektív sírás, hisz akkor még elképzelni sem tudtuk, hogyan folytatódhat életünk a rettegett érettségi után. A 2002-es szilveszter féktelenségéről volt híres, megszületett a mondás is, hogy "kész van, mint a hábé szilveszterkor", illetve a koki elmutogatta a kamerának, hogy mekkora a buli ("ekkora"), kisbodnár 1 üveg cherry-s garonne-nal és egy üveg vodkával érkezett (hogy a buliban ennek hatására mi történt vele később, arról nem szól a naplóm), a juci pornóvideót forgatott, rizsának lefagyott az erkélyen a fél lába, és hát ekkor volt a nagy verseny is: réka és éva versengése, mely első körben döntetlen lett (7-7), ám mégis az éva nyert, mert neki volt 2 bónuszembere :D Roli más vonalon mozgott, de a féktelenségből ő is kivette a részét, hisz két és fél kiló (!) sósmogyorót hozott a buliba. Ha ez nem, akkor semmi sem féktelenség.

2003-ban volt szilveszter orrvérzésig, mivel a délután folyamán annyira eleredt az orrom vére, illetve annyira nem hagyta abba, hogy el kellett menni az ügyeletre, ahol azt mondták nincs más megoldás, és összeforrasztották a főeret a jobb orrlyukamban. Aztán évike-buliiiiii!! Ekkor már sejtettük, hogy egy évvel korábban történelmet írtunk:) Főszereplőként roxit emelném ki, aki a vadonatúj 8000 forintos (8000 forint, tudjátok mennyi pénz vót az 2003-ban?) retro felsőjében érkezett, mely ha jól emlékszem nagyjából 2 tenyérnyi anyagból készülhetett, és úgy de úgy berúgott, hogy először a lépcsőházban a lépcsőt hányta le, meg természetesen a vadonatúj felsőjét, és bónuszként a tónyót, akit ez mélyen megrendített, mondta is, hogy "én mindig tudtam, hogy szeret a roxi, de azt nem, hogy annyira, hogy adjon egy darabot magából!" Aztán gondolták elrejtik szem elől, és békésen a kádba fektették, ahol azonban még rá-rájött a rosszullét, konkrétan hagymáschips-et hányt maga mellé a kádba, de persze erre is volt megoldásunk, ilyenkor valaki mindig egy kicsit lezuhanyozta:) Egy idő után már takarót és kispárnát is kapott, aztán szegényem egész éjjel ott feküdt a vizes-hányásos kádban, hát ugye aki annyit iszik, hogy a hullarészeg barátai segítségére szorul... ilyen amikor vak vezet világtalant. 
És január elsején pedig az is kiderült, hogy 2004 a majom éve lesz:)

Mondják, hogy jaj a szilveszter így szar-úgy szar, mért kell felfújni, hát nem tudom, én nagyon szeretem.

Szerző: fecolany  2008.12.30. 16:51 8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr275634340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

112567 2008.12.30. 20:20:39

mégmégmég részleteket akarok a naplódból!!!!!!! :D:D:D

7000 2008.12.30. 22:06:17

és amikor a roli levetkőztetett csak a szájával az smafu? (2003)

89409 2008.12.31. 10:32:51

hihi. :) tüni neked van blogod és nem publikus... nahhh azonnal tessék közhírré tetetni és a köznép elé hajítani.

89409 2008.12.31. 10:36:55

a hihi meg ez: :) marad a többit tekintse mindenki semmisnek ...

112413 2008.12.31. 11:53:35

gyorsan kapcsoltál Peti:)

84895 2008.12.31. 15:20:02

évike szeretném jelezni, h az 2002 volt, és HBkánkkal közös erővel sikerült összehoznunk..... akkor még mind2en abban a tudatban éltünk, h ennél közelebb férfi nyelve nem lesz a miénkhez :P

7000 2008.12.31. 16:11:38

jaj tényleg elnéztem az évszámot. csak arra emlékeztem hogy a mogyorós évben történt

112410 2009.01.03. 10:33:46

jéjzusom, még csak ott az első naplóidézésnél tartok, de jéjzusom, na olvasom tovább, és több naplórészletet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása