Lassan lehet, hogy tényleg minden jóra fordul (nem mintha bármi is rossz lenne most). Új főbérlőnk, a szexuális célozgatásairól hírhedt palibá nemrég hagyta el noé bárkáját, ahogy az eszti hívta mostanában a lakást, mivel a fürdőben riadóhelyzet alakult ki, ami a hétvégén tetőzött, az a padlón lévő rácsos tetejű bizbasz folyton kiöntött, már egy egy másodperces vízeresztéstől is, úgyhogy olyanok voltak, hogy szombaton a vécében a kiscsapnál mostam meg intim testrészeimet, vasárnap meg bejelentkeztünk a fiúk aquaparkjába egy igazi fürdés-hajmosás kombóra, már jólesett. Azért annak örültünk, hogy nem az elvis-féle wc-eldugulás ismétlődött meg, mert az ennél is kellemetlenebb volt, mivel a kakilással ellentétben a fürdést ugyebár akár a végtelenségig vissza lehet tartani.
Palibá egyébként vicces, ha az ember jól tűri, hogy folyton altesti poénokat nyom, és néha megérint. Ma két ujjal megbökte a hasamat egy óvatlan pillanatban, de elkapta a kezét, mert annyira megijedt attól, hogy milyen izmos (ezt ő mondta így:P) Palibá 50 és 60 év közötti, közepes termetű, pocakos úriember, akit tiszta ruhában látni lehetetlen, és még a múlt hónapban is, habár már ugye november volt, a szokásos malteros otthoni papucsban és malteros zokniban jött a a lakbérért. Senki emberfia nem mondaná meg róla, hogy övé a fél kerület kábé, illetve 8 lakása és 4 háza van. Az fasza kis bevétel lehet. Ennek ellenére úgy néz ki mint egy csöves, a mai nadrágján több varrott folt volt, mint nadrág maga, a fehér munkáskesztyűje meg 3 helyen volt kilyukadva, de a problémát megoldotta így is. Nagyon nehéz vele úgy kommunikálni, hogy annak ne az legyen a vége, hogy udvariasan kelljen röhögni a szexuális poénjain. Most például csak annyit kérdeztem, mikor nekiállt a szerelésnek, hogy segíthetek-e valamit, amire azt mondta kacsintgatva, hogy ne kérdezzek ilyen szépeket, meg ha én azt tudnám. Aztán ki kellett szívatni abból a padlón lévő szifonból a vizet, amit a felmosófej beledugásával csináltam, palibá segített belenyomkodni, olyan mondatok kíséretében, hogy azért csak lyukra játszuk mi ketten, nem igaz? Bájos volt. A sikeres szerelés után még osztotta az észt szokás szerint, majd közölte, hogy na ő elmegy, mert ha sokáig marad még ledumálja rólam a ruhát, amire vihogva annyit mondtam, hogy jó sok ruha van ám rajtam palibá. (A szituációról eszembe jutott a jaj dávidkám, az a fájós kezem, de hát nem lehetünk udvariatlanok, nála lakunk mégiscsak) Szóval fürdőhelyzet kipipálva. Palibá jótanácsokat is osztogat előszeretettel, ma például azzal a hatásos zárszóval hagyta el a lakást, hogy ne csókolozzak olyan fiúval, aki h1n1-es. Illetve elmesélte, hogy lakott a földszinten 2 buzi, akik megkapták a buzikórt (aids, mint kiderült), ami úgy legyengítette a szervezetüket, hogy amikor náthásak lettek, mindketten belehaltak.
Itt említeném meg, hogy elvishez képest két nagyon durva változás van az új helyen: egyrészt a szomszédok teljes közönye a többi lakó iránt, ami ugye elvisben elképzelhetetlen volt, ott sanyibá pörgött ezerrel, intézte a ház ügyeit, odajött cigizni, elmondta ki kurva, ki pornós, hogy az alkoholista nő már megint milyen faszit hozott fel, illetve hogy elvették tőle a gyerekeit, hogy a cukros gyulabá mibe halt bele (néhány vodkanarancsba, ha valakit érdekel), hogy 8 évig válogatott birkózó volt, meg hogy ő soha nem ütne meg nőt, de a múltkor az a krisnás, az nagyon kihúzta a gyufát, ésatöbbi, arc. És ott volt mindenkinek neve, vagy legalább egy történet róla, persze nem azonnal, hanem az évek alatt, de itt ilyen nem lesz szerintem. Ami abból a szempontból jó, hogy mivel senkivel nem vagyunk jóban, könnyebb lenne házibulit tartani, mert így személytelenül nem érdekel, hogy ki nem tud aludni tőlünk. A másik különbség meg éppen a cigizés a gangon. Elvisben volt saját asztalkánk hamutállal meg foteleink. Az hiányzik a legjobban. Kimenni, leülni a fotelbe, nézegetni mindenfelé, még egyedül is jó volt. De igazából mindig úgy emlékszem magamra, hogy a rockyval cigizem, az meg aztán, amikor kint ültünk fél éjszakákat mer annyit beszéltünk, na az tényleg gecijó volt. Itt meg kiállhatok egyedül a vaksötét csigalépcső mellé, a hamutálat is mindig hoznom-vinnem kell magammal, fúj.
Na de mit akartam? Ja, kicsit elkalandoztam, csak azt akartam mondani, hogy egyszer azért szívesen összeereszteném palibát meg sanyibát, szerintem kábé egy szinten vannak.
A másik jó dolog, ami tötént ma az az, hogy az őskoros tanárnő megengedte, hogy ne írjam meg holnap a zéhát, pénteki államvizsgámra való tekintettel, hanem majd januárban szóban referálok. Ahhoz képest, hogy azt hittem ki fog baszni, mint macskát szarni.
Aztán ugye tegnap voltam a fiúknál, hivatalosan fürdeni, de szórakoztam is egy kicsit, például hábé kitanított az onídün családból, bármi is legyen az, illetve megtudtam, hogy egyszer évekkel ezelőtt a rizsa 400 forintért eladott a rolinak egy használt vonaljegyet, (most kerül 300-ba az új), valamint a szilas grapefruit-levet spriccelt rám az ánuszrózsájából, hábé pedig megtanult úgy ernyedni, mint a párzó vombatok.
Őrület.

Szerző: fecolany  2009.12.07. 20:29 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr45634412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

138742 2009.12.08. 15:53:27

Legalább ettől az albérlettől nem lesz olyan nehéz elválni. Ez a négy-öt év meg pikk-pakk elmegy..
süti beállítások módosítása