Már most kezdem megunni a vándormadár életmódot, mely az elmúlt hetekben durvult el, mióta már nemcsak kanizsán és pesten, hanem már kanizsán, pesten és siófokon is lakom hivatalosan, és nagyon gyorsan eljutottam arra a szintre, hogy már siófokról is rossz eljönni. De persze az a szomorúság is csak rövid ideig tart, mert egyrészt ugye rossz eljönni az említett helyekről, de másrészt megérkezni is jó az említett helyekre. Most is épp nagyon örülök a kanizsai vakációmnak, mely péntekig tart, amikor aztán átadja majd helyét egy féktelen és nagyon-várt máriai vakációnak, a méltán elhíresült bodi-tábornak. Igen bizony, a hétvégén a modellek és a fogyatékosok újra összecsapnak! Gigászok küzdelme lesz, én mondom.

Tegnapelőtt voltunk a monyiban, ahol nagyon jó volt, mert láttam a székelyt, akit pedig már három hónapja nem, és söröztünk, az első részben a törzsvendégek pedig a hollandia-uruguay elődöntőt nézték, mely megosztotta a közönséget. Szilas elbeszéléséből tudunk 1-2 nagy szöveget, amik szurkolás közben hangzottak el, mint például "a hollandok mind kommunisták"- ha eddig nem tudtátok volna, akkor most szólok. Meg hallottam alig ismert emberektől óriási nagy sztorit a 17 éves tónyóról és rizsáról, olyat, amit eddig még nem. Nem hittem volna, hogy tudnak még újat mondani.

Amúgy áttekintő jellegű buliösszefoglalást szeretnék, minden fontosat megemlítve, és nem cicózva a részleteken.
Hát időben visszafelé haladva volt például ugye a szombat siófokon. Daniéknak nem-hivatalos osztálytalálkozója volt, ami azt jelentette, hogy összesen heten voltak az osztályból, plusz én pofátlankodtam oda egyetlen külsősként, és így ismerkedtem meg dani két egykori barátnőjével is, így most már elmondhatom magamról, hogy az összes komolyabb barátnőjét ismerem, bájos mind, de az is biztos, hogy a fanni marad mindig a kedvencem. Na szóval, fröccsöztünk, söröztünk, én egyedüli romlott nőként dohányoztam, aztán a spagettiházban és környező helyeken táncoltunk, amíg el nem fáradtunk.

Előtte szerdán (23-án) érkezett meg a roli lengyelországból, színt hozva ezzel sivár életünkbe. Mivel ő ott vezető beosztásban van (=sofőr), ezért úgy gondolta, hogy itthon igazán megérdemli az alkoholt, és mind a 10 napig részeg lesz. Én ugyan nem találkoztam vele mind a 10 napon, de úgy hallottam a tervet hihetetlen maximalizmussal vitte véghez.
Szóval a szerda esti welcome-ivászat nagyon eldurvult, én például nem ittam olyan sokat, mint általában, viszont annál többet hánytam. Nagy rosszullétemben hazamenni se tudtam, rolival aludtunk hábé kétszemélyes ágyán, de ez a nemnormális belülre fektetett, engem, aki akkor már többször hányt nagy ívben, és nem mondom, hogy nem kellett minden erőmet bevetnem, hogy ne hányjam hátba azalatt, mialatt öklendezve állok felette terpeszállásban, egyik lábam még belül, másik már útban a vécé felé (most arra nem térek ki, hogy egyik ilyen alkalommal beleléptem a lavórba, amit roli gondosan a saját fejéhez tett, habár nekem lett volna rá szükségem)
Másnap kiültünk a gellért térre stírölni a csajokat, majd megérkezett hozzánk tünci, akivel visszatértünk a fiúkhoz, de azt már az icsában kellett megvárnunk, amíg a roland teljesen megpucókodik, ahogy tüncitől tanultuk később a szót. Aztán a tokáéknál iszogattunk, eközben ismét tanúi lehettünk annak, ahogy a roli minimális alkoholtól nagyon rövid időn belül nagyon részeg lesz. Még tokáék lakótársát (és egyben a lakás tulajdonosát) is előcsalogatta a szobájából, akit természetesen fel akart csípni (ezért is volt a korábbi megpucókodás- köszi ezt a fantasztikus szót tünci!) Azt mindenképp leírnám, ahogy a feri mutatkozott be a lánynak:
Feri: - Hello, feri vagyok.
lány: - Alíz.
Feri: - De mi már találkoztunk ám.
lány: - Hol?
Feri: - Csodaországban.
Pénteken (25-én) költöztem le hivatalosan siófokra, a 19:11es vonattal mentünk, bébike, feri, roli meg én, a többiek fonyódra mentek a hábéhoz. Nagy hangulat volt, köszönhetően egy üveg sangriának, meg pár deci whiskey-nek, én azonban ugye siófokon leszálltam, pont pár pillanattal az után, hogy roli hányt egyet a vécében. Az elbeszélésekből tudom, hogy nagyon vadra sikeredett az estéjük, mert például hábé megpaskolt, majd misztikus körülmények között megujjazott egy ismeretlen férfit. Állítólag. Továbbá a ferivel együtt ledobták a textilt, és pucéran "baywatchoztak" a parton, bármit is jelentsen ez.
Szombaton meg meglátogattak minket siófokon, bébike nélkül, mert ő útközben lemorzsolódott (továbbment kanizsára). Részegen érkeztek, hangos "megjöttünk!" ordítással üdvözölték a siófoki vasútállomást, majd rázendítettek a "nekem a balaton a riviéra" kezdetű slágerre. A balatont amúgy e dalt kivéve a feri csak hullámzó rohadéknak hívta. Az este folyamán több órát töltöttünk a kóbor koccintóban, ám roli ezalatt egyszer sem szólalt meg normál beszédhangján, hanem mindig mindent dalban mondott el, ordítva, jól hallhatóan. A szomszéd asztalnál ülő lányok kérésére az éneket erotikus(?) rúdtánccal is kombinálta:)
A másnap a fekvésé volt, meg a fejben csajozásé. Például a ferinek meg a rolinak is ki kellett találnom egy képzeletbeli álomnőt, mondanom se kell ravasz kérdéseikkel igazából a számba adták a jellemzőket. Először a roliét "találtam ki", azt kicsit elnagyoltan, aztán a feriét, aki sokkal több részletre kérdezett rá (Pl: mekkora a mellbimbó udvara?), így sokkal részletesebb jó csajt kaptunk a végén, olyannyira, hogy a roli teljesen felháborodott, hogy ez nem ér, a ferinek sokkal jobb nője ("nője") van, részlet egy párbeszédből:
Feri: - Hú, de megbasznám az új barátnőmet!
Roli: - Hú, a tiedet én is!
Részlet egy másik párbeszédből:
Dani nekem: - Apukám telefonált, hívott minket ebédelni.
Roli: - Áá, most nem tudnék enni!

Továbbá volt még egy rajzrejtvényes monyis esténk, sok kancsó fröccsel. A szilas például azt a feladványt, hogy melinda vivien egy szempárból és egy szájból kitalálta:) Persze évike nagyon kifejező ábrázolása nélkül ez nem történhetett volna meg. Akkor este derült ki rólam az, hogy fogalmam nincs mire való a satu, azt leszámítva, hogy emberek kézfejét és péniszét lehet a segítségével összeszorítani. Mentségemre legyen mondva, előre szóltam, hogy tfp-vonalon közelítem meg a feladványt.

Továbbá néztünk együtt meccset a petivel a barátok köztből, (ő mondjuk másik asztalnál ült), rocky közös képet is csináltatott.
Meg még danival voltunk moziban a viharszigeten, végre eljutottam, az öreg leo egy színészóriás (és nem is öreg); meg motorozni tihanyban, bár én helyenként nehezen viseltem; továbbá vezettem annyi év után, először kisszékelyből siófokig (igen, elvitt a tehénbáróságba), majd onnan kanizsáig, nagyon jó volt, de egyedül nem mernék.

Amúgy mostanában leginkább frissdiplomásokat és újdonsült jegyespárokat köszöntünk, név szerint: fannit, bébikét, katát, tomát, tokát és rizsát, illetve tónyót és anitát, valamint dorkát és rasztát. Grat!

(igen, szemét módon visszadátumoztam a bejegyzést)

 

Szerző: fecolany  2010.07.08. 22:35 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr205634433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

108631 2010.07.09. 22:22:41

1ik szemem sír a másik nevet.... h lehet h ennyi jó buliból + ilyen társaságból én mindíg kimaradok? remélem vmikor már lesz 1 szabad 7végém és akkor irány szeszkózni vhova!

114157 2010.07.12. 20:43:07

A mozgássérült csajról nem is beszéltél. :( Remélem már túl van rajtunk.

47039 2010.07.12. 21:29:13

Szegény lány, jól elhúztátok előtte a mézesmadzagot, aztán meg nem értetek oda a találkozóra :(
süti beállítások módosítása