Nem is tudom, mit írjak, csak kedvem van valamit írni, ráadásul évike meg fanni (majd később részletesen megismerkedünk velük, egyelőre legyen elég annyi, h a lakó- és élettársaim meg ezeréves cimboráim) teljes mértékben a szívükön viselik a blogom sorsának alakulását, ők csinálták ezt az új dízájnt is, és hogy egy kulisszatitkot is eláruljak a kép olyan, mintha fanni lenne rajt (persze nem ő, és remélem ezért nem lesz mérges, h felfedem a sziluettjét).
Amúgy pesten töltöm napjaimat, konkrétan délre érkeztem, habár ehhez 3/4 6kor kellett kelnem hála a máv áldott jó szokásának, miszerint folyton késnek a vonatok.
Több dolog tart lázas izgalomban egyszerre, például (ez nagyon hülye-picsásan fog hangzani), hogy jelen pillanatban is egy és ugyanazon városban vagyok robbie williams-szel! :) Egyébként nem vagyok rajongó, csak hogyismondjam, tisztelem a "munkásságát" (= nagyon bejön) :) egyre hülyepicsásabb vagyok, mit ne mondjak.
Voltam ma messze innen pesti bázisunktól (keleti), egy olyan helyen, ahol sok-sok pénzt akarnak adni a véremért, valahol kispesten túl, de igazából nem tudnám elrakni a térképen. Ez az egyik különleges tulajdonságom, 2 éve lakom pesten, de nem látok messzebb az orromnál. Illetve konkrétan a sulimnál. Szal vérplazmát akarok adni, mintegy bemelegítésül a nyári munka előtt. 6000 huf + 500 forintos kajautalvány, ez a plazmabiznisz. Persze az anyagi előnyök mellett a jószándék is vezérel, de ez a kis mellékes nem fog megártani szorult helyzetemben.
Helló, fecó vagyok, a testemből élek.... :)
Szerző: fecolany  2006.07.18. 19:46 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr135634069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ceva 2006.07.19. 12:53:06

ja, nekem is ő jutott eszembe a képről, amikor ide feltettük
süti beállítások módosítása