Ismét pestről jelentkezem, muszáj ma is írnom, hisz tünci megmondta, h neki bizony információra van szüksége, nincs más választásom. Gyerekek, ma olyan helyen jártam, h az valami eszméletlen. Nem, nem kocsmáztam, abból nem lett semmi (meg akkor én lennék eszméletlen... ;)) Rólam azt kell tudni, h roppant mód idegeimre megy a vásárlás (népszerűbb nevén shoppingolás), meg a derekam se bírja, bár nem kizárt, h azért megy az idegeimre, mert felbaszom az agyam azon, hogy - ahogy kedves rokkerkata barátnőm mondja - gyökkettő a hátam, és megfájdul 15 perc után, de ennek mélylélektanába most nem mennék bele, szóval ma olyan boltot/butikot/üzletet találtunk a babival merő véletlenségből, ahol a fenti tünetek nem jelentkeztek, sőt, végignéztem a teljes kínálatot, ami nem kis teljesítmény, és gyakorlatilag minden második darabba bele tudnék szeretni. Kettő példányba bele is szerettem, így nem számolva azzal, h nyakunkon a tél, vásároltam egy 3/4-es gatyát, a színvilága nem fog senkit meglepni: fecózöld dominál egyéb hasonló színekkel, ilyen "aladdin-gatya" :) sose fogom megunni ezt a színt. Meg ezt a gatyát se. Most épp rajtam van, mily véletlen. Ja, meg a rikítózöld dolgokon kívül egy másik típusú dolognak nem tudok ellenállni: a sapkáknak. Nem mondom, h nem vettem egy sapkát már megint, mert vettem (egyébként ez még "szabályos", mert évszakonként egyet vehetek, és ősszel még nem vettem, ehhez már csak félve teszem hozzá, hogy szeptember 8.-a van, úgyhogy kénytelen leszek  a "vénasszonyok nyarát" külön évszakként kezelni :)) Az meg ilyen nagypapa-sapka, van a tetején olyan izé is, ami lifeg, ami még nagypapásabbá teszi, gyönyörű. Az eladócsaj meg is jegyezte, h "ja, neked ilyen sapkás fejed van" Erre nagyon büszke voltam, h ez ennyire látszik rajtam :)

Ez a bókok napja, rokkerkata is nekem bókolt ma :) Az úgy zajlott, h kint ültünk a konyhában, és a tévében épp egy zanzibár szám ment, mire kata: "na ennek a csajnak is belelépnék a szájába. Mondjuk én kinek nem lépnék bele? A tiedbe például nem, fecó" teljesen elérzékenyültem, komolyan, nem szokott nekem ilyen szépeket mondani. 

Na megjött babi a borfesztiválról, megyek vele dumálni, csók 

Szerző: fecolany  2006.09.08. 23:51 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr635634095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabocs 2006.09.09. 10:40:16

Annyira magam ele tudom kepzelni amikor a RokkerKata ezt mondta neked :D Meg ez amugy is olyan RokkerKatas :)))

tünci 2006.09.13. 16:28:46

Kösz az infót fecó, bár azt meg kell hagyni, hogy elég trehány vagy mostanában... Nem leszünk így jóban fiacskám.
süti beállítások módosítása