Szomorú vagyok. Bánatom olyan mély, hogy még kérek néhány napot a giant-big fesztivál-bejegyzésre, mert még nem tudok beszélni róla. Kell legalább 24 tiszta óra. Viszont kurvára nem akarok 24 tiszta órát. Zánkán egy sátorban szeretném leélni életem hátralevő részét, az elmúlt 4 napban megszokott körülmények (értsd: fesztivál) között és társasággal (persze többen is lehetünk, de ez a minimum). Valójában nagyon szét vagyok esve, és biztos hogy ezen állapotomnak is köze van ahhoz, hogy ideálisnak a fesztivál-életet tartom, mert nem hiszem, hogy egy normális világképbe beleférnének olyanok, mint például, hogy a koki a lábamnál fogva vonszol a sárban vagy hogy 10percenként kiabáljuk, hogy ossian, és azt sem tudom megmondani, hogy a hétköznapokban mekkora számban fordulnak elő beszélgetések (és veszekedések, merthogy fennáll az egyet-nem-értés veszélye) emberek és csapok (igen, mint tárgy) között.
Kurvára nem tudom, hogyan fogunk visszailleszkedni a társadalomba, de az biztos, hogy szombaton megtartom az első külön fesztivált a melleimnek, csak eddig úgy hívtuk, hogy hegyibuli.

hjajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, szomorú vagyok.
És büdös. (Bezzeg a fesztiválon még nem voltam büdös, de amint hazaértünk az lettem, fúj undorító lakóházas-mindennap fürdős-késselvillával evős-napfelkelte előtt lefekvős civilizáció)

Szerző: fecolany  2008.07.27. 17:04 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr25634293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dömper Márton 2008.07.30. 20:22:25

OOOOOOOOSSSSSSSSIIIIIIIIAAAAAAAANNNNNNNN!!!!!!!!! OOOOOOOOSSSSSSSSIIIIIIIIAAAAAAAANNNNNNNN!!!!!!!!! OOOOOOOOSSSSSSSSIIIIIIIIAAAAAAAANNNNNNNN!!!!!!!!! OOOOOOOOSSSSSSSSIIIIIIIIAAAAAAAANNNNNNNN!!!!!!!!! OOOOOOOOSSSSSSSSIIIIIIIIAAAAAAAANNNNNNNN!!!!!!!!! OOOOOOOOSSSSSSSSIIIIIIIIAAAAAAAANNNNNNNN!!!!!!!!! OOOOOOOOSSSSSSSSIIIIIIIIAAAAAAAANNNNNNNN!!!!!!!!! OOOOOOOOSSSSSSSSIIIIIIIIAAAAAAAANNNNNNNN!!!!!!!!!

pötty 2008.07.30. 22:48:23

Elkóborolt egy rózsaszin barna leopárd mintás melltartó. A becsületes megtaláló sörit kap . sokat. kérem segítsenek!

ceva 2008.08.08. 19:03:00

fecó írhatnál már valamit (újat, sokat, szaftosat)

gabocs 2008.08.08. 20:44:29

jok voltak a lengyel zenekarok :)

89409 2008.08.15. 21:16:37

fecó azért ez már tényleg túlzás... elég ám mindig csak pár sort írni, nem kell megvárni, amíg 400 soros nem lesz a sztori. na hajrá hajrá !!!
süti beállítások módosítása