Nem tudom feltűnő-e, de múlt szerdán bekötötték nálunk az internetet, vettünk routert is, így hát megosztjuk, úgyhogy a várva-várt paradicsomi állapot, miszerint gond nélkül lehet internetezni lakásunk bármely terméből laptop-ról is, bekövetkezett. Ugyanakkor, mivel ilyen a mi formánk, ugyanaznap kikapcsolták a kábeltévét. Hát mert az úgy volt, hogy mikor mi 3 éve ideköltöztünk volt kábeltévé az egyik egykori lakó nevére, és mivel mi neki azt hazudtuk ( ennek morális vonatkozásába most ne menjünk bele), hogy nekünk nincsen tévénk, tehát mért fizetnénk egy szolgáltatásért, amit igénybe se tudunk venni, ezért szegény átíratta a szerződést az új címére, és fizette rendületlenül 2006 augusztusig, mert akkor járt le a hűségnyilatkozat. Azóta mondhatni állandó stresszben éltünk, hogy mikor kapcsolják ki, és néha valóban úgy is tűnt, mintha, de aztán visszajött.
Múlt szerdán aztán megjelent az internetbekötő faszi, némileg flegma stílusával, és mikor megkérdezte, hogy ugye t-kábeles a tévénk, mi azt mondtuk, hogy nem tudjuk, csak úgy jön. Nem is hittük volna, hogy egy ilyen, a cégéhez maximálisan lojális dolgozót fogtunk ki, aki azonnal utánatelefonál a dolognak, és akkor kiderül, hogy csak internetre vonatkozó érvényes szerződése van a lakásnak, és azt se hittük volna, hogy amikor elkéri a létránkat (miután megitta a kávénkat!) és azt mondja, hogy ő most lemegy az elsőre és szóljunk le, amikor elmegy a tévé, akkor épp kikapcsolja azt. Dehát ez történt, domival mi boldogan néztük a story tv-n a macgyver-t és röhögtünk rajta jóízűen (akkor még nem tudtuk, hogy utoljára), és futottam szolgálatkészen a gangról kiabálni, hogy most ment el, ő meg megköszönte. Aztán már távozásra készülődött, mikor domi megkérdezte, hogy és mi van a tévével, erre a faszi: "ja, hát mostantól csak néhány adótok lesz, mert nem vagytok előfizetve"
Aztán elment, mi mérgesek lettünk, domi kétszer felhívta a faszit fenyegetőzve, hogy azért szólhatott volna előtte, milyen eljárás ez, legalább lett volna esélyünk lefizetni vagy valami, amire a faszi olyanokat mondott, hogy "most azt reklamálod, hogy évekig ingyen tévéztetek?" Persze ez igaz, de akkor is, lehetett volna szerencsénk:)
A második sokk az volt, mikor kiderült, hogy még rtl klub és tv2 sincs, de előbányásztuk hétfő este a jó öreg szobaantennát, és befogtuk az rtl klub-ot, úgyhogy zizisen, de megvolt kiss ádám is a showder klub keretében. Hiába, valamit mindig a levegőből kell lopni.
Szerző: fecolany  2008.11.19. 18:55 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr955634326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

85684 2008.11.19. 21:13:21

jó volt hazudni, Fecó?

dömp 2008.11.19. 21:21:48

állandó stresszben? én nem nagyon láttam az arcotokon q: )))) a netről + annyit h igazán gondolhattatok volna rá h ne reklámozzátok a tv-t...

hábékád 2008.11.20. 09:38:04

vagy csak bevallhatták volna őszintén, hogy upc-s

pötty 2008.11.20. 09:59:55

hogy tehették ezt azzal a szegény, árva és védtelen ex-lakóval???helyettetek fizetett!!?? ilyenkor szégyenlem, hogy ott laktam...

47039 2008.11.21. 20:04:12

nem tudom mit szégyellsz? talán azt, hogy elő akartad villantani az akkor friss műtéti sebedet, hogy még nagyobb hatást gyakoroljunk rá? meg hogy végig te beszéltél? hm? :)

pötty 2008.11.22. 13:19:22

összekeversz a Fannival...a wc ablakot is azért fejelte ki, hogy megfélemlitse szegény kis ex-lakót... milyen műtét?
süti beállítások módosítása