Gondoltam ma megejtem a nagy (azért annyira nem nagy) bulibeszámolót is, ehelyett azonban hirtelen nyakig vagyunk a porban meg a régi hősugárzókban és még egy klasszik moncsicsit is találtunk, mivel stef, a kalandor jelentkezett egy tévéműsor hirdetésére valami erasmus-oknak szóló oldalon,és így történt, hogy szombaton délután jönnek hozzánk a vox tévétől, hogy stef kalandjait dokumentálják, mert műsoruk témája, hogy hogyan élnek németek külföldön, és az külön megragadta őket, hogy a stef-t most elszakítja a kötelesség szeretett magyarországától és franciaországba száműzi. Szóval szombaton kezdődik a forgatás, este valami átjövetelt is szervezünk (vagy majd beállítunk a vox tévével a hábéékhoz:P nemám) aztán levideózzák a búcsú pillanatait is, és ők majd ott lesznek akkor is, amikor stef megérkezik franciaországba, és hogy szálláskeresés, ilyesmi izgalmak. Szóval igyekszünk amit el lehet, azt elsüllyeszteni, de azért mégiscsak önmagunk maradni, nehéz lesz.
Szerző: fecolany  2009.02.05. 20:23 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr345634352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

85684 2009.02.05. 21:09:06

sajnos nem leszek itthon szombaton, pedig szívesen szerepelnék a német tvben, hátha jövő héten felismer valaki berlinben:D
süti beállítások módosítása