Nyavalygásaim a fel nem fogható mennyiségű tanulnivalóm miatt tovább folytatódnak... Két hét múlva már túl leszek a második államvizsgámon is (a most hétfői nem sikerült), amire még azonban nem kezdtem el tanulni, továbbá kedden zéhát írok őskoron, majd egy héttel később kiselőadást tartok ugyanott, amihez asszem 6 német nyelvű , 2 angol nyelvű és egynéhány magyar nyelvű könyvet/cikket kell feldolgoznom. Mindemellett holnap lesz a dani diplomaosztója, megjelenés alkalomhoz illő öltözetben, találkozás egy napon belül ismét a teljes családdal, és habár már nem félek tőlük, mert kedvesek, de akkor is, bármikor mondhatok valami orbitális nagy hülyeséget, amivel örökre elkapálhatom magam. Úgy érzem ez előbb-utóbb meg fog történni. Most az a rész jutott eszembe, amikor a mike bemutatja a phoebe-t a szüleinek, akik nagyon komoly, elegáns emberek, és a phoebe valami fura elit hangsúllyal beszél hozzájuk, majd a mike apját gyomron boxolja kedveskedésből, akinek nem sokkal korábban volt gyomorműtétje, és felszakadnak a sebei, a mike anyjánál meg úgy próbál bevágódni, hogy nagyon dícséri a mike-ot, de kicsit elveti a sulykot, mikor áttér mike ágyban nyújtott kiemelkedő teljesítményére, és olyanokat mond, hogy ó mrs hunnigan, mike nagyon gyengéd szerető, de nem ám olyan puhány, mert ha kell, akkor odavág az ágyhoz, vagy valami ilyesmi. Hatalmas. Ilyen szélsőséges dolgokat azért csak nem művelek.

Mindemellett nekem bejött az élet, nyugodtan kijelenthetem, például megyek haza hétvégére, jippí, amit már eszméletlenül várok. Lesznek nagyobb volumenű utazások is a közeljövőben, nem mintha valaki nem tudná, de ugye január 31, róma, az egyébként igen durva lesz, 16-an (azaz tizenhatan) megyünk, a szállások hálisten egy helyen lesznek mindenféle 10ágyas szobákban, ami rettenetesen jó lesz, csak nagyon komolyan meg kell tervezni a programot, hogy beleférjen egész róma abba a három napba (tudom, hogy nem fog), engem nem érdekel, ha kell semmit nem alszom, de ott amit lehet látni kell! És csodával határos módon idén london se marad parlagon, ugyanis december 19-én meg odamegyünk a danival ketten három napra!!, a napokban derült ki, még friss és ropogós, ezt már szerintem a hétvégén elkezdem tervezgetni, remélem a dani majd jól viseli, hogy külföldi utazások alkalmával monica geller-ré változom. Itt meg az jutott eszembe, amikor a monica szervezi a phoebe esküvőjét, és úgy viselkedik, mint egy katonatiszt, és a mike nem mehet ki pisilni, mert főpróba van, és úgy mondja a 21 órát, hogy kétezer-egyszáz óra, mint -állítólag- a katonaságnál:)

Munkát kell találnom, mert - habár ebből a bejegyzésből most mintha nem úgy tűnne- de valóban, komolyan, tényleg egy forintom sincs (szinte). Azért nem keseredem el, majdcsak lesz valahogy, például lehet, hogy londonban felfedez valami világcég, amelyik épp akkor akar arculatot váltani, úgyhogy a megszokott szép nők helyett velem reklámoztatná termékeit. 

Szerző: fecolany  2009.11.05. 15:07 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr975634407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

138742 2009.11.22. 18:28:53

Nem azért megyünk Londonba, hogy te kintmaradj valami gazdag mágnással. Még mit nem! (ez az első kommentem)

47039 2009.11.23. 14:18:35

nincs olyan szerencséd, hogy ilyen könnyen megszabadulj tőlem, nyugi:)
süti beállítások módosítása