Most, hogy nagyon felkötöttem gondolatban a gatyám a vizsgákra tekintettel, az történt, hogy gyakorlatilag bármikor kapható vagyok egy kis ivászatra, és csak a múlt héten annyi új kocsmában voltam, mint általában fél év alatt. Múlt héten kedden napközben úgy alakult, hogy este az évikével meg a rockyval sörözöm, de rocky lemondta kétségbeejtő fizikai állapotára hivatkozva, így évikével ketten maradtunk. De hát természetesen feltaláltuk magunkat, mint már említettem: 57-es italbolt és alaptábor. Megbeszéltük a fél világot, és nem tudom, hogy történt, de úgy érzem nagyon berúgtam, mindezt 4 sörtől.
Másnap pedig, hogy rocky se maradjon érintetlen (mondjuk már jó ideje nem az) kinéztem hozzájuk a zuglói fészkükbe, ahol először szolidan bodzaszörpöt, majd a szomszédos vendéglátóipari egységben sört fogyasztottunk, habár én kávéra készültem. A hely neve egyébként naturál presszó, találó elnevezés. Aztán, ahogy a rocky mondja bejöttünk a városba, ahol egészen a blaha sörözőig jutottunk, ahol megjelent edro is, majd útjukra engedtem őket.
Pénteken meg feljött a dani hétvégére, úgyhogy együtt átmentünk a fiúkhoz sörözni, a végén természetesen a hátamon kellett hazahoznom, de már kezdem megszokni (nagyon hirtelen tud elálmosodni). Másnap napközben otthon tanultam, amíg a dani átugrott a fiúkhoz, estefelé pedig már érkeztek a telefonok, hogy "itt vagyunk az icsában, picit berúgtunk", míg végül 9-kor beállítottak hárman, a hábé, a szilas meg a dani részegen, hogy akkor mi most megyünk bulizni. Ekkor kaptam meg életem leges-legnagyobb csavarját a szilastól, még a dócirobi-féle királyi csavarnál is hosszabb, legalább 1 méterrel:) Szerencsére sikerült lebeszélnem a szilast arról, hogy ezt ezentúl mindenhová magammal kelljen vinnem. Felkerekedtünk hát a vad éjszakába, első körben a tőlünk 2 percre lévő hársfa sörözőben ittunk, nekem sokat kellett volna, hogy behozzam a fiúkat alkohol-ügyileg, de ez végig nem sikerült. Aztán átmentünk a színes borozóba (felhívnám a figyelmet, hogy a helyen 170 forint a 2:1-es nagyleó, minőségi kaszintoszból és még minőségibb coca-colából), végül pedig a cheers-be, ami teljesen máshol van (viszont a sör 200, akárhogy is számolom). Ott már a fiúk elég részegek voltak, a dani elaludt az asztalon, a szilas pedig a hányással küszködött, egyedül hábé sütkérezett boldogan a heteroszexualitásban, ami egyébként január elseje óta tart nála. Külön öröm volt számára, hogy a plakátról marlon brando őt nézte, majd részletesebben taglalta mit csinálna a fiatal és pokolian jóképű marlon brandoval (szexuálisan), hisz -hogy az este leggyakoribb szófordulatát idézzem- én olyan biztos vagyok a heteroszexualitásomban, hogy megtehetem. Egyébként ennyiben is nyilvánul meg a heteroszexualitása, hogy most a szokásos buznyák dolgai elé odabiggyeszti ezt a mondatot. Az is kiderült, hogy a szilas meg például nem biztos a heteroszexualitásában, mert ha az lenne, boldogan fogadná, hogy a hábé a seggét csapkodja. És még az is kiderült, hogy én meg buzi vagyok, egész pontosan én vagyok az új buzi a társaságból, mert hábé szerint valakinek át kell vennie a stafétabotot, és ki lenne rá alkalmasabb, mint én, akiről nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány, de a lányt kizárhatjuk, és ráadásul egy fiúval jár. Ekkor már hajnali 2 volt, és még mindig nem tudtuk, hova menjünk, mert egyetlen hely sem felelt meg a hármas kritérium-rendszerünknek:
1. ne legyen belépő; 2. ingyen legyen a pia; 3. legyenek lányok (hisz hábé tomboló heteroszexualitása megköveteli)
Végül a szódába mentünk, amire csak a 2. pont nem igaz, bár rám az is igaz volt, mert én ott már nem ittam semmit. Heringdiszkó volt, jó zenével, de már nem sokáig bírtuk, úgyhogy hazamentünk.
Most héten egyébként tanulnom kell, úgyhogy megpróbálok nem beleszaladni semmibe, de most azt hiszem kicsit felmegyek a fiúkhoz.

Szerző: fecolany  2010.01.13. 13:24 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr895634417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

112413 2010.01.14. 18:55:31

nem tudom neked nálad mit jelent az Fecókám, hogy "Mindenhová magaddal kell vinned!", de szerintem nem azt, hogy nem kell mindenhová magaddal vinned. Nem valami jó a szövegértelmezésed. Kapsz egy fekete pontot.

47039 2010.01.15. 14:18:04

Csak megpróbáltam kijátszani a rendszert, mert reméltem, hogy olyan részeg voltál, hogy nem emlékszel arra, hogy csak aznap estére adtál felmentést, és nem minden napra. Szóval a fekete pontot megérdemlem, de nem a rossz szövegértelmezésért, hanem eme aljas húzás miatt. Én kérek elnézést.
süti beállítások módosítása