Tegnapelőtt nekiálltam tanulni a polgárra, immár harmadszor. Eddig nagyon szórakoztató, mert azt játszom, hogy reggel felkelek a danival 7kor, és aztán már nem alszom vissza, és az én munkaidőm is addig tart, amíg az övé. A legnehezebb része a nem-visszaalvás. Meg a tanulásnak nekiállás, persze. Amúgy még sosem tanultam így, hogy a nap nemcsak tanulásból áll, hanem tudom, hogy 4kor vége, és aztán szabad vagyok. Mindennek időben neki fogok állni ezentúl (ajajj, rám szakadt a plafon).

Még azt akarom mondani, hogy valaki elmondhatná, mi történt szombaton a monyiban, mert nagyon nem emlékszem, csak arra, hogy a vendégkönyvet olvasgattuk, sőt írtunk is bele (immár harmadszor), illetve hogy egyetlen olyan hozzászóló volt, aki valamilyen szintű elégedetlenségnek adott hangot, ő úgy kezdte, hogy "Felháborodásomat szeretném kifejezni, mert a kiszolgálás nem topless történik!!" stb stb

Szerző: fecolany  2010.08.19. 12:09 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr785634438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

85684 2010.09.13. 00:48:39

mikor lesz vmi új?
süti beállítások módosítása