nyugalom van, béke, csend. Egyelőre... Egy-két aggasztó dolog némileg akadályozza, h felhőtlenül élvezzem a pesti létet albérletünk langymelegéből. Például hajat is kéne mosnom. De délelőtt beiratkoztam, és, ami külön plusszpont, h ez nem is vett igénybe negyed óránál többet, pedig állítólag tegnap még verekedni kellett a sorszámokért. Aki tud, az tud.  Holnap estére már be van ígérve egy kellemes kis kocsmázás, igazán nincs rossz dolgom. Meg ma sziesztáztam is már, fanni volt ebben segítségemre :)

Na megyek vissza a konyhába, ahol élénk beszélgetés folyik, meg gondolom cigizés, ott a helyem. Jobb itt, mint ahogy visszaemlékeztem.  Pedig az se volt semmi.

Ja, és jappó visszatért, a japán boltos fiú az alattunk/mellettünk lévő boltba. A többiek szerint egy perverz, de én imádom. És még a kábeltévét se kapcsolták ki! Mondom, h jobb itt, mint ahogy visszaemlékeztem :) 

Szerző: fecolany  2006.09.07. 16:28 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr365634094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabocs 2006.09.08. 09:48:06

A jappo egy perverz kocsog!

ceva 2006.09.09. 09:31:45

Egyet kell értenem. Ma egy kenyér, holnap egy tenyér...

fin 2006.09.10. 00:12:06

aha szieszta, úgyse csinálok mást egész nap csak alszom, nem meglepő :)
süti beállítások módosítása