...melyben elsősorban mindenekelőtt az évikének kívánok nagyon boldog szülinapot, mer már ő is 21 éves, és mely rá úgy hatott, h már azért hord hosszú ruhát, h eltakarja vele a farmerján előző nap ejtett paradicsomfoltokat.
...melyben megemlékezek 2 horrorisztikus reggelemről, amiknek az volt az oka, h rizsával kedd reggel 4től 3/4 1ig a  keletiben, szerdán reggel fél5től fél9ig pedig  kőbánya-kispesten számláltuk a vasúti forgalmat, meg töltettünk ki kérdőíveket a gyanútlan utasokkal, és ezt nem bírta a derekam, a térdem, meg úgy általában az idegrendszerem sem, szemhéjaim és a gravitáció kapcsolatáról nem is beszélnék, de azt még azért leírom (hátha valaki esetleg nem tudná) hogy hány megálló az astoriától kőbánya-kispest éjszakaival. 34. Komolyan.
...melyben végtelen és gyermeki örömömet fejezném ki amiatt, h azért eme komoly fizikai erőpróba és állandó végkimerülés ellenére is sikerült 2 kiselőadást (vagy valami olyasmit) tartanom a héten, az utóbbit éppen ma, jogfilozófia témakörben, ami valljuk be, egyike azon témáknak, amik emberek millióit képesek tűzbe hozni, szóval már minden izgulnivaló elmúlt a héten, max olyan megszokott kérdések foglalkoztatnak, h anya vajon észreveszi-e majd, ha szombat éjjel részegen megyek haza, avagy talán nem? (mármint talán nem veszi észre, az biztos, h részeg leszek)
...melyben leírom, h új nagyszabású projektünk van idehaza elvisben, a terv az, h ezentúl csak a gangon cigizhetünk, ezzel mintegy több legyet is ütve egy csapásra, mert egyrészt nem fogok elszívni egy fél doboz cigit egy átlagos villásreggeli alatt (elég fiktív ez a dolog egyébként, merthogy egyrészt nem szoktunk villásreggelizni, másrészt nem is szívnánk el hozzá annyi cigit, csak szeretem a nagy szavakat), másrészt így nem lesz füst, ami beszállhatna, sőt mi több hömpölyöghetne a nagyszobába, így talán büdös se lesz annyira. Hangsúlyoznám: annyira :) hisz attól, h cigiszag nem lesz, attól még egy bizonyos biológiai fegyver velünk marad, nevezzük lábszagnak. Csak mintegy mellékszálként említem meg, h én magam számtalan ( na jó, csak kettő asszem) büdüslábversenyt nyertem meg, és nem ám akárki, valami kezdő, hanem a roli ellen, akinek már neve van a szakmában.
...és melyben immár nincs több mondanivalóm, hacsak az nem, h a tejestea nagyon finom.

Szerző: fecolany  2006.10.05. 19:15 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr665634104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fin 2006.10.14. 01:33:27

a forró tea nagyszerűű :)
süti beállítások módosítása