Nyers tészta ragadt a hajamba és az elmúlt 2 napban olyan szinten elfáradtam a munkában, h nincs egyszerűen erőm semmit csinálni. Kínomban már itthon tornázok, h erősödjön a derekam illetve hogy nyújtsam a lábizmaimat, eddig nem sok eredménnyel. Senkit nem fog meglepetésként érni, h a gyárból is van már kisszerelmem, mostanában nagyon termékeny vagyok e téren. Róla annyit tudunk, h kb korombeli, szépek a szemei és a mosolya és hogy valószínűleg ő az egyetlen férfi, akinek jól áll a lisztes zokni vádliközépig felhúzva kontra klasszik fehér 2csatos (valószínűleg női) papucs kombináció.

Másrészt rocky ma felhívott, h van egy rossz híre. Előljáróban annyit, h a nothanx koncert előtt egyetlen aggályunk volt: hogy nehogy lefényképezzen minket valami fotós, és nehogy valahogy a nyilvánosság elé kerüljön, h mi jártunk már ilyen helyen. Nos, mikor rocky közölte, h rossz híre van és ezek után közvetlenül azt kérdezte, h internet közelben vagyok-e, már sejtettem mi vár rám. Aztán csak annyit mondott, h a rockerek.hun az első kép minket ábrázol, és a képen az is látszik, ahogy a mellettünk álló csaj gyakorlatilag rajtunk röhög. És ami a legrosszabb, h a színpad is látszik, tehát az, h mi nothanx koncerten vagyunk, nem máson :)

na alszom, dolgozó nő vagyok a fenébe is

Szerző: fecolany  2007.08.02. 22:02 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr355634206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása