Előfutárként mindenhez annyit mondanék, hogy igen, voltunk rómában, de nem 14-en, hanem 15-en, mert roli barátunk 3/4 órával a reptérre indulás előtt pénzfeldobással úgy döntött, hogy mégis jön, ha már van számára repülőjegy. Róma állati jó volt, kezdhetek gondolkodni milyen melót válasszak, ha tényleg lakást szeretnék venni az eddig meglátogatott összes külföldi városban, márpedig tényleg szeretnék. Rómában például annak az öreg néninek a lakására fáj a fogam, aki az ablakából nézett minket, mikor a pantheon előtti téren a szökőkútnál táncoltunk, bár ahogy elnéztem kicsit nagy lehetett a belmagasság, de ezt ellensúlyozza, hogy a pantheonra néz az ablak. Ha ez mégse jönne össze, akkor meg lehetőleg a piazza navonát szeretném látni az ablakból és a négy folyó kútját, gondolom mire lesz annyi pénzem befejezik a felújítást. De hogy a valóságban maradjak, az már biztos, hogy még visszaesz engem oda a fene, és nemcsak engem hanem mindannyiunkat, hisz dobtunk pénzt a trevi-kútba, úgyhogy ez a kérdés legalább már meg van oldva.

A nagy magyar valóság, mely azóta visszaköszöntött már kevésbé izgalmas, mert folyamatos pénzhiány, ráadásul még munkát se találtam, illetve találnék, ha elvállalhatnám több hónapra, csak ugye azt nem lehet, mert március 1.-2. hetétől intenzíven tanulnom kell. Tegnap már nekiálltam egyébként a tanulásnak, de nagyon nagy váltás a régészet után ez a sok hülyeség. Most meg szintén a könyvtárba igyekeztem, de közben úgy gondoltam, hogy ma még pihenhetek, hisz így is elég nehéz napom lesz a gázszámla-mizéria miatt.

Az előző bekezdés leírása után hívtak a minddiáktól, és szóltak, hogy időközben lett hely arra a munkára, amire múlt héten már nem volt, úgyhogy mondhatni látom a fényt az alagút végén:) Heti 3 napot kell vállalni március 20-ig, adatrögzítés, inden ízében tökéletes. Na megyek is szerződni hozzájuk, én annyira boldog vagyok, remélem minden rendben lesz (csak az nem lehet rendben amúgy, hogy passzív féléves hallgatói jogviszony-igazolásom van, de asszem ez nem szokott gond lenni)

Ja és róma óta pici piros kiütések vannak a testemen, és a legújabbak, a maiak tényleg viszketnek is. Az internet szerint akár rüh is lehet.

Szerző: fecolany  2010.02.15. 14:23 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fecolany.blog.hu/api/trackback/id/tr115634419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

112305 2010.02.15. 19:02:21

na akkor ezek szerint eddig a 15ből 6embernek van kis piros kiütése, várjuk a további lelkes jelentkezőket:)
süti beállítások módosítása